19:00

Valbo HC

Referat

Kort om matchen IFK Täby HC - Valbo HC

Då var första matchen för säsongen avklarad, Täby som under veckan är på träningsläger i Hofors stod för motståndet i Hofors ishall.
Att det var säsongspremiär märktes i Valbos spel där man till en början hade lite svårt att komma in spelet och hitta rätt i positionerna, perioden speglades även av lite nervositet och sega ben. Valbo kunde dock effektivt utnyttja de lägen som dök upp och med ett säkert målvaktsspel gick man till första periodvilan med en 2-0 ledning.
Allt eftersom växte Valbo in matchen och tredje perioden blev även den spelmässigt bästa perioden för Valbo under matchen, till slut kunde laget avgå med en 6-2 seger.

Periodsiffror 0-2, 2-2, 0-2. Skott 34-29
Målskyttar Valbo, 0-1 Edijs Freimanis (Lund, Sörling), 0-2 Calle Zetterholm (Bylund), 1-3 Oscar Bylund (Zetterholm, Tegelberg), 1-4 Adam Ollila (Wahlund), 2-5 Max Hiltunen (Knutson), 2-6 Edijs Freimanis (Olsson)
Målvakt, Kristers Steinbergs.

Vi säger tack till de vikarierande materialförvaltarna Johan Gotthold samt till föreningens A-lagsmaterialare Tex Larsson som ställde upp för J18 denna match.
Vi säger även lycka till till målvakten Kristers Steinbergs som är kallad till danska U20-landslagets läger i Karlstad mellan den 15-22 augusti.

Nästa träningsmatch spelas på söndag i Hofors ishall klockan 14.30 och då står Falu IF för motståndet.