• Alla till Nickback ikväll! Valbo - Arboga kl 19.00

Ikväll är det dags för den tredje matchen i Kvalserigen mot Hockeyettan. Efter två knappa förluster så kommer vi nu att vända på marginalerna till vår fördel. Men vi behöver allt stöd vi kan få från läktarna så se till att ta er till Nickback och fylla hallen med stöd för våra hockeykämpar från Valbo. Matchen börjar kl 19.00. Det blir mycket folk så kom i tid! A-lag Herrar för 13 dagar sedan 3kommentarer
  • Tung förlust i Malung

Onsdagens match i Malung slutade med en förlust med 6-4 till Malung. -Tungt när vi drar på oss för många utvisningar, sa tränare Anton Henriksson efter matchen. Valbo började bra och tog ledningen med 0-2 genom Max Pålholm och Adam Lindström. Perioden fortsatte med Valbo i förarsätet men i slutminuterna så kom en reducering från Malung till 1-2. Skotten i första blev 13-10 till Malung. Andra perioden präglades av många utvisningar och en hel del mål. Det stod 4-4 på tavlan när slutsignalen för perioden ljöd och Valbos båda mål gjordes av Max Grundel. Skotten blev 9-12 till Valbos fördel. Tredje perioden blev jämn och Valbo hade verkligen lägen att göra mål, men det var ändå Malung som lyckades få in gummitrissan. Det blev 5-4 och till slut även 6-4 till Malung innan slutsignalen. Skotten i tredje blev 6-9 till Valbo som slutligen vann skotten med 31-28. Nu laddar vi om för Arboga hemma imorgon fredag. A-lag Herrar för 14 dagar sedan 0kommentarer
  • Match ikväll kl 19.00 i Malung!

Ikväll onsdag 13 mars så spelas andra matchen i Kvalserien till Hockeyettan. Efter en knapp förlust i första matchen mot Surahammar så är vi otroligt laddade för att ta en seger borta mot Malung. Alla i truppen är friska, skadefria och tillängliga, och vi har tränat bra med både rehab efter söndagsmatchen och detaljer i spelet under måndag och tisdag. Bussen rullar mot Malung kl 12.30 idag och matchen börjar kl 19.00. För er fans som inte åker till Malung så visas matchen på Svenskhockey.tv som vanligt. TILLSAMMANS mot målet! A-lag Herrar för 15 dagar sedan 1kommentar
  • Förlust i första kvalmatchen.

Första kvalmatchen mot Hockeyettan mot Surahammar slutade i en förlust med 1-2. Surahammar kommer från hockeyettan och har ett högre tempo med sin in i matchen, men vi hänger med och ger verkligen dem en match. Valbokillarna stred hårt och var bara ett stolpskott från en kvitteringen slutskedet av sista perioden. -Otroligt stolt över grabbarna! Vi gör en bra första som slutar 1-1. Sen i andra blir vi hårt straffade av utvisningar men vi klarar det och kommer tillbaka in i matchen. I tredje tycker jag vi har chanser att vinna, men tyvärr studsar det deras väg. Tycker vi är värda minst en poäng idag, men nu är det bara att ladda om inför onsdagens match. Säger Valbos tränare Anton Henriksson efter matchen. Valbo började matchen bra och tog ledningen genom Julius Hollinder efter 7 minuter. Det var en jämn första period men Surahammar sköt betydligt mer och i slutet kom även kvitteringen. Perioden slutade 1-1 och skotten 5-14 till Surahammar. I andra perioden så blev Valbo tillbakapressade genom flera utvisningar och hade svårt att flytta ner spelet till Suras zon. Anton Larsson stod för flera vassa räddningar och höll Valbo kvar i matchen. Perioden slutar 0-0 och skotten blev 6-18. I tredje perioden kom Valbo ut med betydligt mer fart och skapade klart fler chanser. Lägen fanns men ändå var det Surahammar som lyckades få in ledningsmålet till 1-2 efter en stökig situation framför Valbos mål. Trots en forcering i slutet så lyckades inte Valbo kvittera. Chanser fanns, men marginalerna var inte på Valbos sida den här dagen. Skotten i tredje perioden slutade 11-11. Nu väntar Malung borta på onsdag och vi laddar för fullt för att ta hem första segern i kvalserien då! A-lag Herrar för 17 dagar sedan 2kommentarer
  • Match ikväll mot Surahammar kl 16.00!

I eftermiddag spelar vi första matchen i Kvalserien till Hockeyettan. Vi möter Surahammar och matchen börjar kl 16.00. Entré 70 kr för vuxna och 50kr för pensionär. Säsongskort gäller ej under kvalmatcher. Nu ser vi till att fylla hallen och stötta grabbarna!! A-lag Herrar för 18 dagar sedan 0kommentarer
  • Spelschema i Kvalserie Västra till Hockeyettan

Nu är spelschemat spikat för Kvalserie Västra till Hockeyettan. Boka in dagarna så att ni inte missar någon av våra riktigt underhållande matcher i Nickback Arena! Mer info om matcherna och eventuella aktiviteter kommer löpande. Matcherna spelas som följer: Sön 10/3 kl 16.00 Valbo – Surahammar Ons 13/3 kl 19.00 Malung – Valbo Fre 15/3 kl 19.00 Valbo – Arboga Sön 17/3 kl 16.00 Arboga – Valbo Ons 20/3 kl 19.00 Valbo – Malung Fre 22/3 kl 19.00 Surahammar - Valbo TILLSAMMANS MOT MÅLET! A-lag Herrar 4 mar 0kommentarer
  • Seger och klart för Kvalserie mot Hockeyettan!

Valbo satte högsta fart direkt och sen kom Orsa aldrig ikapp! - Jag tycker att alla våra fyra femmor är bättre än hela deras lag och jag är så stolt över det grabbarna gör idag. Säger Anton Henriksson efter matchen. Valbo satte högsta fart och gjorde 1-0 redan efter 17 sekunder genom Marcus Hyttegård. Innan perioden var slut så hade vi även gjort 2-0 och 3-0 genom Simon Andersson och Max Pålholm, slutsekunderna. Skotten i första blev 13-6 till Valbo. Andra perioden blev ett ställningskrig där Valbo kanske slappnade av lite, för Orsa reducerade både till 3-1 och 3-2. Man brukar ju säga att det svåraste som finns är att leda med 3-0 i hockey, och det kanske ligger något i det. Skotten blev 7-10 till Orsas fördel. I tredje perioden så höjde återigen Valbo tempot och och Orsa fick svårt att hänga med i svängarna. Rasmus Hemström gjorde 4-2 i PP och sen ökade Simon Andersson på med sitt andra mål för kvällen till 5-2 ett par minuter senare. Innan matchen var slut så hade även Max Pålholm blivit tvåmålsskytt och punkterade matchen med sitt 6-2 mål. Skotten i tredje perioden blev 12-6 till Valbo, som vann skotten totalt med 32-22. Nu väntar kvalserie till Hockeyettan mot Malung, Arboga och Surahammar. Serien startar söndag 10 mars och efter måndagvkällens lottning så vet vi även spelordning och vilka matcher som blir hemma respektive borta. Stort tack till alla er som stöttat oss i hallen och vi hoppas se er även i kvalserien! TILLSAMMANS MOT MÅLET!! A-lag Herrar 2 mar 7kommentarer
  • Match ikväll mot Orsa kl 16.45!

Ikväll spelas andra playoffmatchen mot Orsa. Efter seger i Orsa så finns möjligheten att gå vidare till kvalserien om det blir vinst ikväll. Matchen börjar kl 16.45. Kom i tid och säkra din favoritplats på läktaren! A-lag Herrar 2 mar 0kommentarer
  • Stabil bortaseger i Orsa!

Playoff 2 började med en bortamatch mot Orsa och Valbokillarna gjorde som man gjort de fyra gånger man mött Orsa i serien, segrade! Första perioden blev mållös men Valbo vann skotten med 10-4 och var såklart närmast ett ledningsmål. Det kändes redan då att Valbo har det klart starkare laget, högre fart och starkare med puck. I andra perioden började det hända grejer och målen ramlade in. Det var dock Orsa som började med målskyttet och gjorde 1-0 i pp. Sen vände Valbo på matchen och gjorde tre snabba mål på endast drygt två minuter. Målen gjordes av Felix Söderblom, Sebastian Swing och Rasmus Hemström. Orsa reducerade till 2-3 men innan perioden var slut så hade Valbo utökat ledningen till 2-4 genom Max Grundel. Skotten vann Valbo med 14-10. I tredje perioden gjorde Alex Sahlberg 2-5 och satte spiken i kistan. Resten av perioden blev en transportsträcka och Valbos segersiffror slutade vid 2-5. Skotten i tredje perioden vann Valbo med 12-9 och totalt vann Valbo skotten med 36-23. Nu väntar nästa match mot Orsa på lördag hemma i Nickback kl 16.45. Vid seger är Valbo klart för kvalserien mot div 1. Blir det förlust så väntar en tredje match på söndag, hemma i Nickback, även den kl 16.45. Hoppas vi ses på lördag hemma i Nickback! A-lag Herrar 28 feb 0kommentarer
  • Bortamatch ikväll mot Orsa!

Ikväll spelar vi första matchen i playoff 2. Matchen spelas i Orsa kl 19.00. Nästa match är på lördag kl 16.45 hemma i Nickback. A-lag Herrar 28 feb 5kommentarer