• Match ikväll kl 19.00 hemma mot Malung!

Ikväll är det dags för säsongens sista hemmamatch. Vi har haft marginalerna mot oss i kvalserien och seriesegern går inte längre att nå. Vi har spelat 43 matcher sedan säsongen startade, inklusive träningsmatcher, vi har vunnit 34 matcher och förlorat 9. Trots allt en riktigt bra säsong och nu ska vi se till att vi avslutar på bästa sätt med en hemmaseger till att börja med. Gör som våra härliga fans på Bäckströmläktaren, kom till Nickback och stötta våra hockeykillar ikväll. Matchen börjar kl 19.00. Välkomna! A-lag Herrar för 8 dagar sedan 0kommentarer
  • Stökig söndag med förlust i Arboga

Söndagens match mot Arboga slutade tyvärr med förlust. -Det är surt, för jag tycker vi är ett så mycket bättre hockeylag än vad vi visar idag, säger Anton Henriksson. Det började med bussproblem och Valbo kom fram sent till Arboga. Störd uppladdning och uppvärmning kanske ställde till det eftersom första perioden innehöll två insläppta mål i numerärt överläge. Något som inte hänt på hela säsongen tidigare. Utvisningarna duggade tätt och resultatet efter första perioden var 3-0 till Arboga. I andra perioden reducerade Valbo till 3-1 genom Max Pålholm. Filip Persson stänkte även in ett andra mål för Valbo. Men Arboga gjorde även dom två mål och resultatet efter två perioder var 5-2 till Arboga. I tredje gjorde Arboga även 6-2 och även om Valbo reducerade till 6-3 genom Alex Sahlberg så kom inte Valbo närmare än så. Skotten i matchen blev 37-25 till Arboga och även den här matchen så var det för mycket utvisningar och dålig utdelning i special teams som blev avgörande. Att det även blev sjukhusbesök med 6 stygn i ansiktet för Barrögård och skada med misstänkt hjärnskakning på Hyttergård-Råstbjär gjorde inte saken bättre... Nu väntar Malung hemma på onsdag och sen en avslutade bortamatch mot Surahammar på fredag. Även om förstaplatsen i serien är borta så kommer vi göra allt för att avsluta på topp med två bra matcher. A-lag Herrar för 10 dagar sedan 1kommentar
  • Matchdag mot Arboga borta!

Idag söndag 17 mars möter vi Arboga borta kl 16.00. Fjärde omgången i kvalet till Hockeyettan och vi har börjat med två knappa förluster och senast en seger mot Arboga hemma i fredags kväll. Nu ska se till att fortstätta vinna och bussen rullar från Nickback kl 11.15. För er som inte har möjlighet att ta er till Arboga så visas matchen på svenskhockey.tv. TILLSAMMANS mot målet! A-lag Herrar för 11 dagar sedan 1kommentar
  • Seger med 4-2 mot Arboga!

Första segern i kvalserien mot hockeyettan kom ikväll mot Arboga. En riktigt jämn match som svängde en del men målen var det framförallt Valbo som stod för. Första perioden kändes som att båda lagen var lite spända och chanserna byttes fram och tillbaka. Arboga var de som stod för skotten och vann således den statistiken med 7-15. Målen lyste dock med sin frånvaro. Andra perioden blev desto mer händelserik med både en del utvisningar och mål. Det var Valbo som öppnade målskyttet genom Isac Sjögren som gjorde 1-0. Arboga kvitterade några minuter senare men i slutet av perioden så slog Isac Sjögren till igen och satte 2-1 till Valbo. I periodens sista minut så satte även Valbo 3-1 genom Adam Lindström, i numerärt underläge! Skotten i andra blev 8-10 till Arboga. Tredje perioden hann knappt starta innan Arboga reducerade till 3-2 i PP. Ett par minuter senare så svarade Valbo upp genom Max Pålholm som satte 4-2 till Valbo på en styrning. Resten av matchen blev en kamp och det var Valbo som stod mot Arbogas forcering och slutresultatet blev 4-2. Skotten i tredje blev 6-11 till Arboga, totalt blev skotten 21-36 till Arboga. Nu väntar en dags vila och sen åker vi till Arboga för returmatch på söndag. Matchen börjar kl 16.00 och visas på svenskhockey.tv A-lag Herrar för 12 dagar sedan 1kommentar
  • Alla till Nickback ikväll! Valbo - Arboga kl 19.00

Ikväll är det dags för den tredje matchen i Kvalserigen mot Hockeyettan. Efter två knappa förluster så kommer vi nu att vända på marginalerna till vår fördel. Men vi behöver allt stöd vi kan få från läktarna så se till att ta er till Nickback och fylla hallen med stöd för våra hockeykämpar från Valbo. Matchen börjar kl 19.00. Det blir mycket folk så kom i tid! A-lag Herrar för 13 dagar sedan 3kommentarer